Onze troeven

smART Kitchens is een concept én keukenwinkel waar we vertrouwelijkheid, innovatie, top of the bill design, stijl en klasse waar maken.

Vertrouwelijkheid én vertrouwen

Luisteren naar wat u wilt, wat voor u belangrijk is, daar beginnen we steeds mee. Dat zorgt voor een aangename vertrouwelijkheid en voor vertrouwen. smART Kitchens staat voor open communicatie en heldere, eenduidige afspraken.

Innovatie en knowhow

smART Kitchens wil altijd een streepje voor hebben. smART Kitchens zijn geen doorsnee keukens. Ze zijn anders, slimmer, handiger, functioneler en spelen beter in op uw levensstijl en unieke situatie. Want iedere smART Kitchen is een enige keuken.

smART design

smART design is ons watermerk, onze blauwdruk, de rode draad in ons keukenverhaal. Alle keukens die bij smART Kitchens de deur uitgaan, zijn conceptueel en ontwerpmatig buitengewoon.

Stijl en klasse

Of u nu een keuken wil op maat uit ons eigen atelier, een eggersmann work’s of een sypa classic,… Voor stijl, klasse en exclusiviteit vindt u in smart Kitchens uw partner.

Ontwerpen met uw architect en interieurarchitect

Voor uw keukenontwerp of volledig interieurconcept werken we graag samen met uw architect of interieurarchitect. Als u dat wenst, brengen wij u in contact met ons team van architecten en binnenhuisarchitecten. Onze vruchtbare samenwerking zorgt voor de perfecte uitwerking van uw keukendroom.

Beleef smART Kitchens vandaag nog!
Kom langs in onze keukenwinkel in Schoten of maak een afspraak!
Bel 03 658 50 54 of mail naar: