Sypa keukens: inbouwkeukens in verschillende stijlen

Sypa keukens: dat zijn kwalitatieve inbouwkeukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, design en functionaliteit. Voor elke stijl, of u nu houdt van klassiek, modern, landelijk, cottage of eigentijds, biedt de Sypa keukenlijn een betaalbaar keukenconcept. Omdat iedere keuken anders is, werken we met verschillende kastmaten en verschillende plinthoogten. Zo kunnen wij uw keukenontwerp helemaal aan uw ruimte aanpassen.

Sypa Classic

Sypa Classic zijn eigentijdse keukens die uitgaan van de klassieke onderkasthoogte van 72 cm. In deze Sypa keukenlijn kunt u uit heel wat verschillende keukenontwerpen  kiezen. Jonge, moderne keukens die passen bij strakkere woningen. Zo is onze greeploze keuken een van de favorieten. In ons keukenassortiment vindt u ook verschillende landelijke keukens die perfect aansluiten bij een landelijke bouwstijl, een cottage woning of een gerenoveerd huis. In onze toonzaal in Schoten kunt u de mooiste Sypa keukens zien, beleven en uittesten.

Bekijk hier alvast enkele Sypa Classic keukens

Sypa Systemat

Sypa Systemat is een systeemkeukenconcept. We werken met ‘blokken’ die in elkaar gezet worden volgens een bijzonder functioneel en modern systeem.  Die blokken maken we in heel wat breedtes, dieptes, hoogtes en uitvoeringen. Dat geeft u een heel grote vrijheid in hoe u uw persoonlijke keuken samenstelt en vorm geeft. U kunt eindeloos combineren in de uitvoeringen. De kastelementen voor dit hightech designconcept zijn zwaar belastbaar, uitermate efficiënt en volledig uittrekbaar. U beschikt over optimale opbergruimte omdat we de keukenkasten slim inrichten. En we denken met u mee over praktische oplossingen op maat van uw ruimte en behoeftes.

Bekijk hier alvast enkele Sypa Systemat keukens

Sypa keukens: hedendaagse inbouwkeukens op maat van uw leven

Met de Sypa keukenlijn wil SmART Kitchens hedendaagse keukens introduceren die het verschil maken op gebied van degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het Sypa keukenconcept is tegelijk vernieuwend en helemaal aangepast aan de noden van deze tijd. Sypa gaat moeiteloos mee in uw verhaal, uw levenswijze en uw budget. Sypa keukens zijn vooral een slimme keuze voor de hedendaagse klant die een persoonlijke keuken wil met alle comfort, pientere kastoplossingen en tijdloos plezier.

Beleef uw SmART Sypa keuken vandaag nog!
Kom langs in onze keukenwinkel in Schoten of maak een afspraak!
Bel 03 658 50 54 of mail naar: