smART Kitchens: maatwerk keukens op topniveau

Er zijn keukens op maat en er zijn smART Kitchens: maartwerk keukens van een andere dimensie. Een exclusief ontwerp, perfecte afwerking, hoogwaardige materialen en helemaal aangepast aan uw leefwereld: dat beogen wij met smART Kitchens.

Luxe design keukens en slimme keukenontwerpen

smART Kitchens profileert zich met maatkeukens die uitblinken in afwerking en materialen. Het ontwerp van uw design keuken laten we uittekenen door een professionele interieurarchitect of architect. U brengt zelf uw interieurarchitect aan of wij laten u kennis maken met enkele top vakmensen. Een uitgelezen keukenontwerp is de basis van onze realisatie. smART kitchens staat voor slimme keuken ontwerpen, technische hoogstandjes en arty design met een exclusieve touch.

Strakke keuken of landelijke keuken?

U valt voor een strakke keuken of heeft het helemaal voor keukens in landelijke stijl? smART Kitchens realiseert uw moderne design keuken of klassieke keuken in eigen atelier met de modernste machines en de beste vaklui. Uw wensen zijn onze motivatie. Wij zijn bijzonder trots op onze jarenlange ervaring en tonen u graag onze projecten. Zij vertalen het best waar smART Kitchens voor staat.

Persoonlijk verhaal van uw design keuken

Uw keuken is uw persoonlijk verhaal, het kloppend hart van uw huis en waarschijnlijk de ruimte waar u het meest tijd in doorbrengt. De inrichting van uw leefkeuken laat u graag over aan een keukenspecialist, iemand die het verschil maakt en  helemaal meegaat in uw levensstijl, dromen en verlangens. SmART Kitchens luistert, ontwerpt en realiseert wat u voor ogen heeft. Evenzeer houden wij rekening met uw budget en kiezen wij voor duidelijke afspraken.

Beleef smART Kitchens vandaag nog!
Kom langs in onze concept store in Schoten of maak een afspraak!
Bel 03 658 50 54 of mail naar: