smART Interior: exclusieve interieurinrichting  op maat

Wilt u naast uw keuken, graag ook de rest van uw woning inrichten? Een zithoek? Een haardmeubel? Een badkamer? Een dressing? Uw hall of slaapkamer? De toekomstige kinderkamer? Bij smART Interior ontwerpen en vervaardigen we al uw maatwerk voor de totaalinrichting van uw interieur. We hebben we oog voor trends en hedendaags design én beogen tegelijk tijdloosheid en duurzaamheid.

Uw interieur helemaal afgestemd op uw dromen

Om uw project tot in de puntjes te realiseren, werken we voor elk ontwerp samen met een interieurarchitect of architect. Zo is uw ontwerp ook technisch helemaal onderbouwd en kunnen we zeker zijn van de praktische haalbaarheid.

Vakmanschap en design

Wij vervaardigen alle smART Interior meubelen in eigen atelier. smART Interior beschikt over een hightech machinepark en werkt met gepassioneerde vaklui. Elk meubel wordt met liefde voor het vak gemaakt en tot in de kleinste details afgewerkt. Benieuwd hoe ons vakwerk eruit ziet? Neem alvast een kijkje bij onze interieurprojecten op maat.

Persoonlijke opvolging van uw project

Omdat het zo belangrijk is om te weten wat u wilt en verlangt, volgt één enkele  interieurspecialist uw project van A tot Z op. We houden van duidelijke afspraken en open overleg. Zo kunt u op uw twee oren slapen: uw interieurinrichting is in bekwame handen.

Voor particulieren en professionelen

Als particulier kunt u bij ons terecht voor uw totaalinrichting of de inrichting van een enkele ruimte. Wij maken exclusieve maatmeubels voor uw bureau, haard, zithoek, keuken, slaapkamer, kinderkamer, dressing, badkamer,…

smART Interior verzorgt ook interieurprojecten voor professionelen. Zo richten wij winkels, praktijkruimtes, restaurants, kantoren, … in. Ook met grotere projecten voor projectontwikkelaars en aannemers hebben we ruime

Uw exclusieve interieur van smART Interior?
Maak vandaag nog een afspraak!
Bel 03 385 01 11 of mail naar: