eggersmann: design keukens sinds 1908

Kwaliteitskeukens van de bovenste plank, technisch bijzonder geraffineerd en zo ‘designish’: dat is eggersmann. eggersmann, dat zijn ook Duitse keukens op hun allerbest. Zoekt u een luxe keuken op maat van uw dromen? Design van de bovenste plank gecombineerd met technische perfectie en tijdloze elegantie? eggersmann realiseert uw exclusieve keuken met  ambachtelijk vakmanschap én de meest innovatieve technologie.

Moderne keukens van eggersmann

eggersmann focust op hedendaags, modern en strak design. Zij ontwikkelden als een van de eersten een greeploze keuken en benadrukten daarmee hun zin voor innovatie en tijdloze, duurzame ontwerpen. Strakke lijnen en hoogwaardige materialen verheffen de eggersmann keuken tot de ultieme maatwerk keuken. U kunt uit hun ruim assortiment  moderne modellen uw keuken samenstellen, helemaal aangepast aan uw leefruimte en lifestyle. Of u laat eggersmann een uniek keukenconcept voor u ontwerpen, totaal afgestemd op uw individuele behoeftes. Keukenconcepten zoals Unique, E3.0 en work’s spreken tot de verbeelding en laten niemand onberoerd.

eggersmann klassieke en landelijke keukens

Ook voor een landelijke keuken of cottage keuken biedt eggersmann hoogwaardige en unieke modellen. eggersmann ontwerpt en vervaardigt klassieke keukens uit natuurlijke materialen en gebruikt steeds de nieuwste technieken. De eggersmann classic laat zich inspireren door de natuur en is met ambachtelijke hand tot klassiek design verheven.

Uw eggersmann in samenwerking met uw architect of binnenhuisarchitect

U droomt van een eggersmann keuken? Dan maakt SmART Kitchens uw droom helemaal waar. Om uw project perfect te realiseren werken we samen met gerenommeerde interieurarchitecten en architecten. We stellen er graag enkele aan u voor. U kiest dan zelf de architect of interieurarchitect die het best bij u en uw project past. Heeft u al een interieurarchitect of architect onder de arm genomen? Wij realiseren samen uw prachtige eggersmann leefkeuken.

eggersmann beleven

In onze toonzaal kunt u enkele eggersmann keukens bewonderen en zelf ervaren. Kom langs tijdens onze openingsuren of op afspraak. We maken graag tijd voor u wanneer het u het best past.

Beleef eggersmann vandaag nog!
Kom langs in onze concept store in Schoten of maak een afspraak!
Bel 03 658 50 54 of mail naar: